torstai 7. helmikuuta 2013

Pieniä Uusia Juttuja Kotiin. . .

Heippa taasen :) 

Eilen olin tupperi kutsuilla. . . Ajattelin etten osta mitään, koska mielestäni tupperi tuotteet ovat hyvin hyvin hintavia tuotteita :( 
Mutta siellä eteeni tuli tupperin Karkkipallo :) En ole ennen kuullut siitä, enkä nähnyt sitä, koska se ei ole esitteissä ollenkaan, mutta se on vanha tuote. Nyt se oli punaisena ja se ei ollut mielestäni hinnalla pilattu, joten päätin ostaa sen :) ... Muutaman viikon päästä se pääsee kotiini :) 

Muutamia uusia pikku juttuja on kotiin ilmestynyt
Sally`s http://countrysally.blogspot.fi/  piti blogikirppistä ja myi siellä kaikkea ihanaa! Onneksi satuin olemaan nopea tällä kertaa ja bongasin muutaman ihanan jutun, mitkä sain ostettua :D JES .... ja eilen jo posti toi paketin perille ja sieltä löytyi: 


 Nämä ihanat peltiset tähdet <3


 Ja sitten ostin vielä 4kpl tähti pöytäliinan painoja . . . Ne ovat mielestäni kauniit :) 

löysin Kitchen koukku "taulun", joka löysi paikan hellan yläpuolelta, laitoin tähdet koukkuihin roikkumaan, ehkä ne myöhemmin löytää vielä paremman paikan :) 

 Keittiöön on vielä ilmestynyt puulaatikko, missä säilytän leipää ja muroja. Laatikko on ostettu Masku kodista http://www.maskukoti.fi/

Mukavaa Torstai päivää :) 
Itse odottelen kovasti huomista päivää, pääsen kampaajalle :) Ihanaa 

Terveisin:
 



 

 

4 kommenttia:

  1. Kivoja löytyjä olet tehnyt:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Näköjään oikein tähtisadetta siellä päässä. Kovasti ihmiset puhuvat blogikirppiksistä ja naamakirjakirppiksistä, itse en ole vielä kokeillut ja taidan pysyäkin pois sillä onnistun haalimaan liikaa tavaraa jo ilmankin niitä :-D Voisi lähteä ns mopo käsistä jos sellaiselle sivulle eksyisin ;-)

    Mukavaa viikonlopun jatkoa,
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ihmeesti tuo tähti villitys on tarttunut minuunkin :) ja en ole minäkään ennen blogi/naamakirja kirppiksistä mitään ostanut.. oli ensimmäinen kerta, oli niin ihania tavaroita myynnissä että sorruin sitten :)
      Kivaan viikonlopun loppua Sinullekin :D

      Poista

Mukavaa, jos pistät palautetta :) Risuja,Ruusuja,Terkkuja :)