maanantai 4. helmikuuta 2013

Askartelua. . .

Heipä Hei!

En olekaan viikkoon päivitellyt sivujani. Ei ole oikein tapahtunut mitään muutoksia :) ja muutenkin viime viikko oli aika kiireellinen. 3x viikolla koulua ja lasten harrastuksiin kuskaaminen. Viikonloppuna olikin hieman yöelämässä pitkästä pitkästä aikaa. ja ihan mukavaa oli :) 

Olen kutonut viikoilla päivisin aina hiukan. En ole mikään käsityöihminen, mutta olen näihin tyytyväinen :D vaikkakin nämähän oli helppo tehdä. Tein 6kpl patalapun kokoisia kahvikupin alusia :) . . . Vähän erilaista, jos tulee vieraita käymään, tuo ilmettä kahvi pöytään :) 




Tänään olin Kauppakeskus Myllyssä käymässä ... Löysin itselleni hieman vaatteita ja muutaman lahjan ostin valmiiksi, kun on tulossa synttäripäiviä :) ja sitten ostin myös askartelutarvikkeita, mistä askartelin tällaisia:

 
 ...... Mutta näistä lisää myöhemmin ;) 

Mukavaa alkanutta viikkoa 
:) 

Teveisin:


2 kommenttia:

  1. Minulta on tuo kutomisen jalo taito unohtunut täysin! Joskus aikoinaan kudoin villapaitoja ja kaulaliinoja melkein liukuhihnalta, mutta nyt en edes osaa enää luoda silmukoita :-/ Miten voikin unohtua niin täydellisesti? Tarvitsisin jonkin tehokurssin :-)

    Minä yritin myös askarrella postikortteja viim viikonloppuna, mutta meni hieman pipariksi. Uusi yritys jossain vaiheessa.

    t. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tätä ennen kutonut koskaan :) ehkä joskus koulussa sukan :D äitini opetti kädestä pitäen silmukoiden teot ja päättelyt... ja helppoahan se oli :) seuraavaksi pitäis koittaa virkata ympyrää :D .. Sukkia en kyllä rupee koittamaan... Kutomiset saa jäädä tähän kude puolelle :)

      Poista

Mukavaa, jos pistät palautetta :) Risuja,Ruusuja,Terkkuja :)