keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sisustustarrat


Sisustustarrat on ihania :) mielestäni ne tekevät kodin kodikkaaksi: vielä enemmän mitä se on :) 
Minulla on aika paljon sisustustarroja kotona ja muutama tarra on vielä suunnitelmissa ostaa kotiin... Liiallisuuksiin ei kannata kuitenkaan mennä tarrojen kanssa :) 
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT. tarra minulla on eteisessä

 Wc:n ovessa on myös tarrana wc merkki. ja pitäähän tietysti oma hiirenkolokin olla ja hiirellä tietenkin kukkanen oven pielessä :) 

 Keittiössä seinällä on COFFEE TIME ja reunoilla haarukka-veitsi-lusikka. ja kellon molemmilla puolilla on SAVE WATER,DRINK WINE :) 

 Parissa huonekalussakin, kirjahyllyssä ja vitriinissä on myös tekstit... niin ja eteisen lipastossa on TERVETULOA teksti, mistä unohdin täysin ottaa kuvan :) 

 Olohuoneessa ikkunan yläpuolella on teksti CARPE DIEM. Näiden sanojen keskelle on vielä tulossa tähdenlento tai perhoset. 
ja vielä yksi sisustustarra mistä en muistanut ottaa kuvaa, on olohuoneessa, vanhassa ikkunassa. Ikkunaa koristaa hopeanharmaat enkelinsiivet. 

Toivotan kaikille hyvää pikkulauantaita :) . . . TAAS kerran minulla on kipeä olo, ja juuri olin kipeä... pitää nyt toivoa ja pitää peukkuja pystyssä, ettei tulisi kipeäksi.. viikonloppuna olisi kaikenlaista ohjelmaa. 

 
 

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogistille! Itsekin olen vielä ihan keltanokka, vasta aloittanut:) Nuo sisustustarrat on kyllä kivoja..niillä saa ihan erilaista ilmettä, nopeasti ja helposti. Ja aika edullisestikin:) Tsemppiä ja kivaa talven jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kävit Blogissani... mukavaa Talven jatkoa Sinullekin :)

      Poista

Mukavaa, jos pistät palautetta :) Risuja,Ruusuja,Terkkuja :)