tiistai 8. tammikuuta 2013

Ikea

Varmaan kaikki tietää IKEAn :) 
Se on minusta edullinen ja mukava kauppa. Sieltä saa edullisesti huonekalut, sisustusjutut, keittiövälineet yms. 
ja minusta huonekalutkaan siellä ei ole mitään rimpuloita, vaan ihan tukevia. Kun ne ovat sen verran edullisempia, niin on ne sitten helpompi siirtää syrjään ja hankkia jotain uutta tilalle, koskien myös sisustustavaroita, maljakoita yms. 

Olin eilen ikeassa ja ikean kassi täynnä tavaraa sieltä poistuin :D . . . Ostin makuuhuoneeseen yöpöydille uudet lamput. "valmiit" lamput ei oikein miellyttäneet mua, joten löysin kivan lampunavarjostimen, joka sopii päiväpeiton ja seinän väreihin :), joten ostin varjostimet ja  pöytälampun jalat erikseen. ja olen tyytyväinen, niistä tuli kivat :) 

 
Eilen ikeasta tarttui mukaan myös kello keittiöön :) Aivan ihana. Ja samanlainen kello olisi ollut isompana, ja olisi sopinut täydellisesti olkkariin, mutta aivan väärän värinen :( vaalean vihreä... Miksi ei voinut ollan esim beige tai valkoinen. (Kuva kellosta on hieman huono) :(




Päätinkin kuvata "kaikki" mitä minulla on ikeaa :) ... siis huonekalut... Niiden lisäksi löytyy keittiö tavaraa, säilytys laatikoita, koreja ym. :) 


 Lastenhuoneessa on myös ikean huonekaulua, lamppua yms, mutta lastenhuoneesta myöhemmin postaus. Sinne on tulossa muutoksia... uutta mattoa ja huonekalua. 

Mukavaa ja lumisateista tiistai päivää :) 

                                                            Laura
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos pistät palautetta :) Risuja,Ruusuja,Terkkuja :)