tiistai 1. tammikuuta 2013

2013

Hyvää Uutta Vuotta 2013

Näin on vuosi 2012 jätetty taakse ja edessä häämöttää vuosi 2013. Toivottavasti tämä vuosi tuo tullessaan kaikille kaikkea mukavaa :) 
Itse täytän tänä vuonna pyöreitä vuosia :o ja poikani aloittaa tänä vuonna koulun ja tyttäreni menee eskariin.Ja opiskelut jatkuvat. 

Miten teillä sujui Uuden vuoden aaton vietto? Itse olen kipeä, joten ihan kotosalla laiskoteltiin ja oltiin vain. uuden vuoden vaihtumisen katsoin takapihalla vain :) Satoi niin kovin vettä ja hieman tuuli, ettei tehnyt mieli mennä kauemmaksi tulituksia katselemaan. 

Tänään sai kuusi lähteä metsään takaisin :) Alkoi kovasti jo varistelemaan neulasia lattialle :) ja muutenkin joulukuusi oli hieman heiveröinen, ei koristeetkaan meinanneet oksilla pysyä. lapset saivat täysin koristella kuusen itse :) 


Joulukuusen tilalle laitoin nojatuolin ja viereen laitoin valkoisen korin, mistä tein pöydän :) Talo sai siitä hyvän paikan ja alustan :) 

Mukavaa Uuden Vuoden päivää. Täällä se taitaa edelleen sujua laiskotellen. Flunssaisena ja hartiakipuisena ei oikein mitään jaksa tehdä. 

Laura 
 


 

2 kommenttia:

Mukavaa, jos pistät palautetta :) Risuja,Ruusuja,Terkkuja :)